Aktion Kostenloser Versand ab 30€ Bestellwert. Gutschein-Code YEAAAH

Hoesjes

Jouw mobiel of tablet voelt zich thuis in onze tasjes. Prachtig afgemaakt met jouw eigen design aan de buitenkant. En een zacht materiaal binnenin, voor optimale bescherming.

ab 29.95 CHF

Tasjes

Jouw mobiel of tablet voelt zich thuis in onze tasjes. Prachtig afgemaakt met jouw eigen design aan de buitenkant. En een zacht materiaal binnenin, voor optimale bescherming.

ab 25.95 CHF

DesignSkins®

Skinny looks niet alleen in je kleding, maar ook voor je gadgets. DesignSkins® passen als een tweede huid om je mobiele device. Ze bieden optimale bescherming tegen krassen. Kies uit meer dan 3.000 design of upload je eigen design. We hebben DesignSkins® voor al je gadgets, mobiel, tablet, iPod, koptelefoon en nog veel meer..

ab 7.95 CHF

Screen protector‎

Onze hoesjes, tasjes en DesignSkins®; beschermen je gadgets. Maar hoe bescherm je je scherm? Met onze Screen Protectors natuurlijk! Ze beschermen je scherm en zijn zelf krasvrij. En dat alles met een kristalheldere look.
Voor de allerbeste bescherming hebben we onze glazen screen protectors. Extreem dun (maar 0,3mm), maar super stevig en op en top bescherming voor je bescherming.

ab 10.95 CHF

Wall Art

Maak van je huis een galerie, met je favoriete ontwerpen op canvas of FineArt papier. De beste prints kwalitiet maken van elke afbeelding een waar kunstwerk. Onze speciale print techniek zorgt dat het een echte eye-catcher op je muur wordt.

ab 24.95 CHF

Koptelefoons

Niet alleen je telefoon en je tablet, maar ook je koptelefoon verdiend een cool design.

ab 49.95 CHF

Waardebon

Gooi confetti in de lucht en geef de gelukkige ontvanger de grootste glimlach. Onze kadobonnen zijn geprint op dik kwaliteitspapier, met liefde geprint en met zorg geseald. Eigenlijk zijn ze te mooi om in te pakken.

ab 32.95 CHF