over ons

Vi er alle unike, og hver har sin smak. Derfor burde enhver kunne bestemme designen av gjenstandene som omgir oss hver eneste dag. Dette er grunnideen bak DeinDesign™, og derfor drivkraften og motivasjonen for vår daglige drift.

Er is veel gebeurd sinds het ontstaan van het idee (2005) van Designskins en de daadwerkelijk livegang van de website (november 2006). Naast de ontwikkeling van nieuwe producten, printtechnieken en materialen is er ook veel passie en tijd gestoken in de ontwikkeling van de software. Alles is erop gericht dat jij je creativiteit kwijt kunt in onze unieke producten. Dat is dan ook wat ons trots maakt!

DesignSkins® is de Europese marktleider als het gaat om het bedrukken en personaliseren van telefoonhoesjes, telefoontasjes, laptop skins en andere electronische apparaten. We zijn dan ook niet voor niets erg trots op en dankbaar voor ons TEAM. Uiteraard zijn we ook dankbaar voor de steun van onze familie, vrienden, designers, fotografen, clubs en partners die ons ten alle tijde hebben bijgestaan en verder hebben geholpen. Bedankt!

Op naar de toekomst, let's make it happen! True love xoxo DesignSkins® / DeinDesign™

TeamDeinDesign wins the E-Business Model of the Year Award at the Print and Media Awars 2014!

Sieh' dir unsere Videos an: