About Dein Design

Iedereen is uniek en over smaak valt niet te twisten. Daarom past personaliseren bij iedereen. Dit is ons basis idee en is de drijfveer voor onze dagelijkse werkzaamheden.

We zijn gespecialiseerd in product personalisatie met als doel om klanten zelf het ontwerp van hun gadgets, meubels en andere producten te laten bepalen.

Meer video's, commercials en artikelen kun je vinden op onze media pagina.

Het idee van DesignSkins® is in 2005 in Duitsland ontstaan en is live gegaan in november 2006. Onze focus ligt niet alleen bij het beheren van een eigen productie proces, maar ook op het gebruik van de beste basis materialen (in samenwerking met gerenomeerde partners). Veel tijd en energie is gaan zitten in de ontwikeling van de software. Hierdoor is ons team gegroeid en verrijkt met gemotiveerde specialisten. We zijn zeer blij met de steun van onze partners en zijn vereerd met onze vermelding in het Coolbrands The Guru Book 2009.

Onze partner shop programma is bekroond door de jury van de Print & Media Awards 2010 als "eBusiness Model van het jaar".

Wij hebben altijd ons product op de voorgrond gezet. Onze focus is het realiseren van technische oplossingen voor klantgedreven product personalisatie waarbij de wensen van de klant en fabrikant het belangrijkste zijn. We maken van digitale content echte producten. Hierbij maken we gebruik van efficiente processen en de nieuwste productietechnieken. Het resultaat is een online platform met een oneindig veel persoonlijke, kwalitatief hoogstaande en op maat gemaakte producten.

Web 2.0, massa personalisatie, web2print en op maat zijn hippe keywords en ook zeker termen die ons beschrijven. Wat ons echt uniek maakt is onze aandacht voor detail, onze passie en als laatste onze kennis

We willen graag ons TEAM bedanken. Zonder hun hadden we dit niet mogelijk kunnen maken. Maar ook zeker onze familie en vrienden, designers, fotografen, bands & labels, agenten, onze partners en natuurlijk ook onze klanten die ons dagelijks op de proef stellen en ons motiveren om een stap extra te zetten.

Kom meer te weten over onze partner shop systeem

Profiteer van de veelbeschreven long tail!

Biedt duizenden verschillende producten aan zonder in te kopen of opslagkosten! One-stop shop - van productie van klanten service. Geen moeilijkheden voor jouw, maximale shopping ervaring voor jouw klanten!

Kom meer te weten over onze partner shop systeem

Meer informatie

Verander gadgets in een innovatief communicatie medium!

Met DesignSkins laat je een goede indruk achter en communiceer je een boodschap zonder woorden. Bij evenementen, colleges, klant contacten en besprekingen.

Kom meer te weten over de unieke manieren waarop je DesignSkins kunt inzetten als marketing tool.

Meer informatie