over ons

Everybody is unique and there's no accounting for taste or design. Thus everybody should be able to define the design of the things surrounding them each and every day. This is the basic idea of DeinDesign™ and therefore driving force and motivation in our day-to-day business.

Er is veel gebeurd sinds het ontstaan van het idee (2005) van Designskins en de daadwerkelijk livegang van de website (november 2006). Naast de ontwikkeling van nieuwe producten, printtechnieken en materialen is er ook veel passie en tijd gestoken in de ontwikkeling van de software. Alles is erop gericht dat jij je creativiteit kwijt kunt in onze unieke producten. Dat is dan ook wat ons trots maakt!

DesignSkins® is de Europese marktleider als het gaat om het bedrukken en personaliseren van telefoonhoesjes, telefoontasjes, laptop skins en andere electronische apparaten. We zijn dan ook niet voor niets erg trots op en dankbaar voor ons TEAM. Uiteraard zijn we ook dankbaar voor de steun van onze familie, vrienden, designers, fotografen, clubs en partners die ons ten alle tijde hebben bijgestaan en verder hebben geholpen. Bedankt!

Op naar de toekomst, let's make it happen! True love xoxo DesignSkins® / DeinDesign™

TeamDeinDesign wins the E-Business Model of the Year Award at the Print and Media Awars 2014!

Sieh' dir unsere Videos an: